Audit Gasketelwet
Veel bedrijven hebben al gemerkt dat sinds de komst van de nieuwe Gasketelwet er met een audit door instanties zoals Kiwa, Veritas, Dekra en Normec meer aanvullende informatie nodig is. Het is niet meer voldoende om enkel checklisten te overhandigen om aan te tonen wat de monteur genoteerd heeft, maar er zal meer (met grotere regelmaat) informatie aangeleverd moeten worden. Denk hierbij aan lijsten over het eerste kwartaal 2024 van alle ketels die onderhouden zijn, welke monteur dit gedaan heeft en op welke locatie etc.

Aanpassingen ENK Software
Wij hebben onze software aangepast op de aanvullende informatie die nodig is bij een audit. Heeft jouw bedrijf ook het verzoek gekregen om meer informatie, dan enkel de checklisten, aan te leveren? Wij helpen jou graag verder!

Bestaande klanten kunnen door het formulier Gasketelwet in te vullen een aanvraag doen om dit binnen ENK Software eenvoudig te realiseren of door contact op te nemen met de desbetreffende consultant.
Nog niet in het bezit van ENK Software? Geen probleem! Wij helpen jou ook graag verder en laten je graag onze software en alle functionaliteiten zien tijdens een demo.

Checklisten
Maken jouw monteurs (nog) helemaal geen gebruik van checklisten? Binnen onze Digitale Werkbon (app) omgeving zijn er checklisten beschikbaar. Deze zijn gebaseerd op KIWA BRL 6000-25: Certificering preventie koolmonoxide. De twee checklisten (in gebruik name van een nieuw toestel en onderhoud bestaand toestel) worden automatisch toegevoegd en bij iedere opdrachtbon kan de monteur deze handmatig selecteren, toevoegen en direct toepassen. Handig toch? Ook de Digitale Werkbon installeren of liever eerst een (gratis) demo? Wij helpen je graag verder!