Eenvoudige registratie met checklisten

Nieuwe Gasketelwet

In de nieuwe Gasketelwet staat dat vanaf 1 april 2023 alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs mogen werken aan gasverbrandingstoestellen. De Gasketelwet is in het leven geroepen om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en zo koolmonoxide ongevallen te verminderen. Voor bedrijven en monteurs betekent dit dat diploma’s en certificaten van monteurs vastgelegd moeten worden en dat er na installatie of onderhoud een checklist moet worden ingevuld.

Gasketelwet checklisten

Veel werk? Met ENK Software niet. Binnen onze Digitale Werkbon omgeving zijn er checklisten beschikbaar. Deze zijn gebaseerd op KIWA BRL 6000-25: Certificering preventie koolmonoxide. De twee checklisten (in gebruik name van een nieuw toestel en onderhoud bestaand toestel) worden automatisch toegevoegd en bij iedere opdrachtbon kan de monteur deze handmatig selecteren, toevoegen en direct toepassen. Handig toch?

Installatie

Ook de Digitale Werkbon installeren? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op zodat wij dit voor jou kunnen realiseren.

Nog geen klant van ENK Software? Geen probleem. Wij laten je graag al onze mogelijkheden aan je zien tijdens een demonstratie.