Helpdesk

Bij ENK Software helpen we jou graag verder als je ergens niet uit komt. We zijn 5 dagen per week bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag

08:00 tot 12:30 en
13:00 tot 17:30 uur

Telefoonnummer: 0251 318 548
Email: helpdesk@enk.nl

Vind de meest gestelde vragen ook in het Support Center van ENK Software.

Support Center ENK Software
helpdesk medewerker ENK Software

Hulp op afstand

Om jou snel van dienst te zijn, maken wij gebruik van “Hulp op afstand” software (Teamviewer). Op die manier kunnen onze helpdeskmedewerkers direct met jou meekijken. En is de vraag beantwoord, dan wordt de verbinding weer verbroken.

Via onderstaande link kun je het een programma opstarten waarmee jij onze helpdesk medewerkers (tijdelijk) toegang kunt geven tot jouw pc.

Download Teamviewer

Jaarovergang

In een aantal gevallen is het noodzakelijk om in ENK wijzigingen door te voeren om de koppeling met uw boekhoudprogramma in het nieuwe boekjaar goed te laten functioneren. Maak jij gebruik van een van onderstaande boekhoudpakketten, klik dan op de link voor het stappenplan om een nieuw boekjaar in jouw ENK Software pakket aan te maken.

Maak jij gebruik van een ander boekhoudpakket dan hieronder genoemd, dan hoef jij geen wijzigingen door te voeren aangezien jouw boekhoudpakket i.c.m. ENK Software hier reeds op is ingericht.  Opmerking: je dient uiteraard wel zelf te controleren of het noodzakelijk is om in jouw boekhoudpakket een nieuw boekjaar aan te maken.

Accountview Offline | Multivers Offline | Exact Online | Multivers Online | Twinfield

Mockup ENK Software voor installatiebedrijven

Download hier de serverspecificaties

serverspecificaties