Van der Wal Klantcase ENK Software - Monteur

Klantcase: Van der Wal

Van der Wal Techniek, ENK Software-gebruiker van het eerste uur

Na eerst twee andere softwarepakketten te hebben geprobeerd, is Van der Wal Techniek inmiddels al ruim 23 jaar tevreden gebruiker van ENK Software. De Beverwijkse totaal-installateur met 35 medewerkers heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor de werkzaamheden die zij uitvoeren voor opdrachtgevers alsook de interne bedrijfsvoering, waarbij zij volledig kunnen rekenen op ENK Pro.

Van der Wal Techniek

Van ontwerp, aanleg of installatie tot en met onderhoud, data- en tapwaterbeheer, hiervoor ben je bij Van der Wal Techniek aan het juiste adres. Het in Beverwijk gevestigde bedrijf richt zich hiermee op de zakelijke markt, woningbouw, zorg en onderwijs. Waarbij zij voor 60% werken aan projecten en de overige 40% van de tijd wordt besteed aan onderhoud.

Klantcase ENK Software - van der wal techniek laptop

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Van der Wal Techniek voorop of het nu gaat om advies, ontwerp of aanleg. Om de kwaliteit te waarborgen voor opdrachtgevers, is automatisering bij de interne bedrijfsvoering van essentieel belang. Voor het calculeren, plannen, werken en factureren van de werkzaamheden maakt het bedrijf hiervoor gebruik van ENK Pro. Dit pakket van ENK Software is met extra functionaliteiten, zoals de Digitale Werkbon, het meest complete pakket van ENK en hiermee uitermate geschikt voor bedrijven zoals Van der Wal Techniek.

monteur van der wal techniek - klantcase ENK Software

Duurzame relatie

Er kan worden vastgesteld dat Van der Wal Techniek gebruiker van het eerst uur is.
Al vanaf 2000 is het bedrijf trouwe klant van ENK Software. Jos Admiraal (DGA, Van der Wal Techniek):
“Wij bouwen graag aan duurzame relaties, door onder andere met elkaar in gesprek te blijven en behoeftes
te bespreken. Dit doen wij ook met partners zoals ENK Software. Dit heeft voor ons geresulteerd in een
volledig maatwerk software pakket en een samenwerking van ruim 23 jaar.”

Maatwerk

Het pakket van ENK is eenvoudig aan te passen op elke bedrijfssituatie en bestaande systemen. Een voorbeeld hiervan is dat ENK voor Van der Wal Techniek een koppeling heeft gemaakt met het bestaande boekhoudsysteem SnelStart, waardoor dubbele invoer van gegevens bespaart blijft.

Daarnaast is Bisharp gekoppeld, waarmee het bedrijf direct toegang heeft tot branche specifieke dashboarding, automatische rapportages en schermcommunicatie. “Wat ENK uniek maakt is de flexibiliteit, dat zij snel kunnen schakelen. Een koppeling tussen ENK Pro en andere programma’s is door hen binnen no-time gemaakt.”

ENK Software was niet het eerste bedrijf waar Van Der Wal Techniek mee in zee ging voor het automatiseren van de werkzaamheden.
“Wij wilde graag met ons bedrijf automatiseren, helaas heeft het even geduurd voordat wij hiervoor aan het juiste adres waren. Het eerste
bedrijf ging failliet, de tweede werkte gewoonweg niet naar behoren. Na twee misstappen zijn wij uiteindelijk bij ENK Software terechtgekomen
en nooit meer weggegaan.”
De toekomst ziet Jos met ENK dan ook rooskleurig in, “het pakket is inmiddels zo naar ons bedrijf gevormd,
dat een overstap naar andere software voor ons ondenkbaar is. Zeker met de huidige ontwikkelingen en komende online-oplossingen
van ENK denk ik dat wij een mooie toekomst in het verschiet hebben.”