ENK Software heeft een nieuwe koppeling gemaakt met Bubble. Hiermee zie bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up op je beeldscherm met klantinformatie vanuit ENK Software en kan je gelijk de klantkaart openen. Een ontzettend handige tool waar wij jou graag meer over vertellen!

Eigenschappen
Met de Bubble-koppeling is het mogelijk om de pop-up volledig naar wens aan te passen. Denk hierbij aan gegevens die voor jouw bedrijf belangrijk zijn, zoals; telefoonnummer, bedrijfsnaam contactpersoon en type relatie. Verder is het mogelijk om bij doorverbonden gesprekken de klantgegevens te blijven tonen (dus niet alleen de gegevens van je collega) en wanneer je met meerdere beeldschermen werkt, kan je zelf kiezen op welk scherm je de pop-up wilt zien. Daarnaast is zichtbaar welke collega als laatste een belpoging gedaan heeft naar het nummer van de beller wat handig kan zijn als diegene terugbelt maar niet weet door welke collega hij of zij gebeld zou kunnen zijn. Standaard is de Bubble-koppeling voorzien van klik&bel functionaliteit die zowel lokaal als webbased werkt.

 

Belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Gegevens zijn direct zichtbaar vanaf het moment dat de telefoon overgaat.
  • De gebruiker bepaalt zelf welke gegevens zichtbaar zijn in de pop-up.
  • Direct zichtbaar welke collega als laatst contact heeft gehad met beller.
  • Kleur van de pop-up wijzigt bij aannemen van het telefoongesprek.
  • Klantgegevens blijven zichtbaar, ook bij doorverbonden gesprekken.
  • Gesprek opzetten door te klikken of nummer te selecteren

Koppeling aanvragen aanvragen
Wil je met jouw bedrijf ook zo snel mogelijk aan de slag met de koppeling van Bubble of wil je meer informatie? Vul het formulier in en dan nemen wij contact met jou op. Maak je nog geen gebruik van ENK Software? Vraag dan een gratis demo aan bij jou op locatie. Natuurlijk kan je ons tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch bereiken op 0251 318 548.