25 JAAR BETROUWBAARHEID

ENK Software is gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van allround softwareprogramma’s voor bouw- en installatiebedrijven. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Dit betekent dat we onze software zo ontwikkelen dat onze klanten er prettig mee kunnen werken. Wij omringen onze producten met zorg, aandacht en een goede service. En helpen onze klanten doeltreffend en klantgericht bij al hun technische vraagstukken. Vanuit die filosofie zijn we al 25 jaar (1996 -2021) een succesvolle en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Een mijlpaal die vraagt om een korte terugblik in de historie van ENK Software.

Historie

In een tijdperk dat softwareprogramma’s nog in DOS werden geschreven, meenden wij dat het anders kon. Beter moest. Gebruikersvriendelijker en zeker ook budgetvriendelijker.
Vanuit die overtuiging ontwikkelden wij een nieuw softwareprogramma, dat door twintig bedrijven in de bouwsector een jaar lang grondig werd getest. De feedback die we ontvingen was leerzaam en lovend en vormde de basis voor verdere verfijning van onze software. Meer en meer bedrijven raakten enthousiast en kozen voor onze software. En net als het klantenbestand, breidde ook onze organisatie zich gestaag uit. Inmiddels toonde ook de groothandel interesse en kwamen vele artikelbestanden beschikbaar in onze programmatuur. Informatie die de modules calculeren en offreren nog waardevoller maakte.

Aangespoord door de snelle veranderingen in onze informatiemaatschappij, zagen door de jaren heen vele praktische innovaties het licht. Innovaties die onze gebruikers veel tijd en geld besparen. En daarmee gaan we onverminderd door. Geïnspireerd door 25 jaar kennis en ervaring van zowel de IT-wereld als de bouwsector.