Razendsnel rapportages van jouw bedrijfsgegevens realiseren? Bij ENK Software streven wij altijd naar eenvoud voor onze klanten, daarom is het overbodig om zelf tijdrovende rapportages of presentaties te maken. Laat het werk voor je doen met de uitgebreide rapportages van jouw bedrijfsgegevens uit ENK Software met de plug-in van Bisharp!

Rapportages zelf maken verleden tijd
Bedrijfsinformatie uit ENK Software zelf verwerken tot een rapportage of presentatie is verleden tijd! Bekijk bedrijfsgegevens in vogelvlucht en zoom in voor meer inzicht in belangrijke gebeurtenissen of ontvang kant-en-klare PDF of Excel rapportages op zelf ingestelde momenten in je mailbox.

Bisharp
Om deze inzichten eenvoudig te verkrijgen, is ENK Software een aantal jaar geleden een samenwerking aangegaan met Bisharp. Met de gebouwde plug-in is het mogelijk om eenvoudig en direct toegang te hebben tot branchespecifieke dashboarding, automatische rapportages en schermcommunicatie.

Functionaliteiten
Wij hebben een aantal functionaliteiten die mogelijk zijn met de plug-in van Bisharp op een rijtje gezet:

  • Met de uitgebreide sheets en overzichtelijke visualisaties krijg je de informatie die je nodig hebt om snel beslissingen te kunnen nemen.
  • Cloud based dus altijd en overal toegang tot je dashboards.
  • Overzicht van belangrijke KPI’s en trends die betrekking hebben op jouw bedrijf in de bouw of installatiebranche. Zoals verkoopcijfers, voorraad, onderhanden werk, projecten, liquiditeitsprognoses en financiële cijfers.
  • Ontvang geautomatiseerd de door jou gewenste rapportages, in elk gewenst formaat, op ieder gewenst moment.
  • Met de schermcommunicatie module houd je medewerkers eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws en belangrijke zaken binnen de organisatie. Plaats een scherm in de productiehal, kantine of gewoon op kantoor.

Plug-in aanvragen
Wil je met jouw bedrijf ook zo snel mogelijk aan de slag met de plug-in van Bisharp of wil je meer informatie? Vul het formulier in en dan nemen wij contact met jou op. Maak je nog geen gebruik van ENK Software? Vraag dan een gratis demo aan bij jou op locatie. Natuurlijk kan je ons tijdens kantoortijden ook altijd telefonisch bereiken op 0251 318 548.

 

Plugin rapportages enk software