Vacature Administratief medewerker (Noord Holland)

Als Administratief medewerker bij ENK Software...

… heb je een spilfunctie binnen de organisatie. Je werk is dynamisch door de verschillende werkvelden waar je je mee bezig kunt houden. Enerzijds een stuk receptiewerkzaamheden (telefoon, ontvangst, bestellingen) of personeelszaken (ziekmeldingen, uren), anderzijds de administratieve kant met o.a. facturatie, archivering of contractbeheer. Een hele diverse functie!

Collega’s

Totaal heb je ongeveer 27 collega’s met kennis van zaken en een berg ervaring. Bij ENK Software zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van allround softwareprogramma’s voor bouw- en installatiebedrijven. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Als administratief medewerker werk jij vooral nauw samen met je collega van het verkoopsecretariaat.

Teamfoto ENK

Een dag als administratief medewerker

Vanmorgen komt er bezoek, dus zorg je dat er broodjes zijn besteld. Je beantwoordt de telefoon en verbind door naar je collega van verkoop. Niet vergeten je andere collega weer beter te melden en dan is het even tijd om de inkoopfacturen in te boeken en klaar te zetten voor betaling. Vanmiddag heb je tijd gereserveerd om nog wat te archiveren. Tussendoor hou je de telefoon in de gaten en overleg je met je collega over het versturen van een mailing die vandaag de deur uit gaat. Je belt nog een offerte na en plant voor je collega nog een demo in. Zo, aan het eind van de dag nog even checken of alles voor de vergadering van morgen geregeld is…Check! Tot morgen!

Mockup van bestelscherm

Wat heb jij te bieden?

  Je hebt een relevante opleiding of ervaring op minimaal mbo-niveau.

  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

  Je bent een praktisch ingestelde persoonlijkheid met sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden met commercieel gevoel.

  Je bent stressbestendig, assertief en zelfstandig.

  Je wilt een arbeidsovereenkomst voor 24-40 uur verdeeld over de werkweek en i.v.m. je collega van verkoopsecretariaat in ieder geval 8 uur op vrijdag.

Wat hebben wij te bieden?

 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
 • Een collegiale en informele sfeer.
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en aandacht voor een goede werkplek.
 • Ervaren collega’s in een organisatie waar je veel kunt leren.

En verder…

 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling voor later;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en aandacht voor een goede werkplek;
 • Hybride werken: met flexibele werktijden en een mooie balans tussen thuis en op kantoor werken;
 • De ruimte om met jouw ideeën te komen. Ongeacht het aantal jaren, maanden of dagen dat je bij ons werkt;
 • Een collegiale en informele sfeer;
 • Ervaren collega’s in een organisatie waar je veel kunt leren.
werkzaamheden op laptop

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Je Curriculum Vitae kun je sturen naar vacature@enk.nl Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Cefas Egberts op 0251-318548. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mail