Vacature Delphi ontwikkelaar

Als Delphi ontwikkelaar bij ENK Software in Uitgeest …

…werk je in teamverband aan onze ERP software. Als Delphi ontwikkelaar ben jij, samen met jouw team, verantwoordelijk voor het onderhouden en het ontwikkelen van onze software. Je werkt aan een groot bestaand project waar nog heel veel vernieuwingen en uitdagingen liggen!

zwart wit afbeelding ontwikkelaars

Het team...

… je werkt in een klein, maar zeer ervaren team van 4 ontwikkelaars. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en met elkaar vorm je een sterk team dat elkaar aanvult. Totaal heb je ongeveer 27 collega’s met kennis van zaken en een berg ervaring. Bij ENK Software zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van allround softwareprogramma’s voor bouw- en installatiebedrijven. Bij alles wat we doen staat de klant centraal.

Teamfoto ENK

De dag begint en...

… je komt het kantoor binnen en loopt langs het koffieapparaat voor een kopje koffie. Daarna ga je achter je bureau zitten en kijk je naar de user story die je vandaag gaat aanpakken. Samen met jouw team begin je met een dagstart. Je kijkt terug op de afgelopen dag en bespreekt met elkaar waar vandaag aan gewerkt wordt, zodat we van elkaar weten waar we staan en waar we naartoe werken. Omdat we werken met sprints van 2 weken, blijft het doel scherp en weten we exact waar jullie naartoe willen.

Zodra je weer achter je bureau zit ga je aan de slag met de user story van vandaag. Vandaag houd je jezelf bezig met de ontwikkeling van REST webservices met onze eigen Remoting framework. In de loop van de middag heeft jouw collega hulp nodig bij het oplossen van een bug. Omdat wij een hecht team zijn vind jij het geen probleem om bij te springen. Met een voldaan gevoel sluit jij jouw pc af, om met energie weer naar huis te gaan.

Mockup van bestelscherm

Wat heb jij te bieden?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Delphi, object pascal en Object georiënteerd programmeren;
 • SOLID coding principles (dependency injection);
 • VCL framework en Firemonkey framework;
 • SQL en relational databases Http REST services;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij te bieden?

ENK Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Wij kenmerken ons door onze platte organisatiestructuur waar de lijntjes erg kort zijn. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Hierdoor is de uitdaging groter dan de werkdruk. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder…

 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling voor later;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en aandacht voor een goede werkplek;
 • Hybride werken: met flexibele werktijden en een mooie balans tussen thuis en op kantoor werken;
 • De ruimte om met jouw ideeën te komen. Ongeacht het aantal jaren, maanden of dagen dat je bij ons werkt;
 • Een collegiale en informele sfeer;
 • Ervaren collega’s in een organisatie waar je veel kunt leren.
werkzaamheden op laptop

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Meer informatie over werken bij ENK Software? Kijk dan op www.enksoftware.nl of neem contact op met Kick Martens op 0251-318538 voor vragen over de vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Mail