Neem contact met ons op

Bij ENK Software staan we voor jou klaar. We helpen je graag verder met jouw vragen.

Contactgegevens

Tel: 0251 318 548
Helpdesk: helpdesk@enk.nl
Verkoop: verkoop@enk.nl

Maandag t/m vrijdag
08:00 – 12:30 uur
13:00 – 17:30 uur

Molenwerf 32
1911 DB  Uitgeest

Supportvragen? Lees meer op ons Support Center.

Support Center

Meer informatie

Wenst u aanvullende informatie over onze software, de toepassing daarvan in uw organisatie of de koppeling met uw boekhoudpakket? Vul dan uw gegevens in. Wij bellen u dan terug om u van de gewenste informatie te voorzien.

Neem contact met ons op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zij kozen al voor ons

Logo Den Besten bouw - Klantcase ENK Software

Den Besten Bouw

Al zeventien jaar maakt Den Besten Bouw gebruik van ENK Pro. Al snel werd duidelijk dat hierdoor beter inzicht kwam in de daadwerkelijk opbrengsten van bepaalde projecten, mede door het eenvoudig verzamelen van gegevens zoals uren, materialen en eenheden in ENK Software. Door de jaren zijn er wel een aantal maatwerk aanpassingen gedaan, waardoor het pakket compleet aansluit bij de bedrijfsprocessen van Den Besten Bouw en de software niet meer is weg te denken.

IJsselstijn

Een vliegende start bij IJsselstijn Elektrotechniek na implementatie van het nieuwe software pakket van ENK. Waar het bedrijf een zogenaamde ‘wenfase’ had ingecalculeerd voor het personeel om wegwijs te worden met ENK Pro, bleek dit achteraf overbodig.

Van der wal logo

Van der Wal

Van der Wal Techniek inmiddels al ruim 23 jaar tevreden gebruiker van ENK Software. De Beverwijkse totaal-installateur heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor de werkzaamheden die zij uitvoeren voor opdrachtgevers alsook de interne bedrijfsvoering, waarbij zij volledig kunnen rekenen op ENK Pro.