Actualiteiten

Plugin rapportages enk software

Plug-in voor razendsnelle en uitgebreide rapportages

Razendsnel rapportages van jouw bedrijfsgegevens realiseren? Bij ENK Software streven wij altijd naar eenvoud voor onze klanten, daarom is het overbodig om zelf tijdrovende rapportages of presentaties te maken. Laat het werk voor je doen met de uitgebreide rapportages van jouw bedrijfsgegevens uit ENK Software met de plug-in van Bisharp!

Aanvullende informatie Gasketelwet bij audit

Veel bedrijven hebben al gemerkt dat sinds de komst van de nieuwe Gasketelwet er met een audit door instanties zoals Kiwa, Dekra en Normec meer aanvullende informatie nodig is. Het is niet meer voldoende om enkel checklists te overhandigen om aan te tonen wat de monteur genoteerd heeft, maar er zal meer (met grotere regelmaat) informatie aangeleverd moeten worden.

ENK Software VSK beurs

VSK beurs kleurt dit jaar groen met ENK Software

Van 6 t/m 9 februari is ENK Software aanwezig op beurs in Jaarbeurs Utrecht. VSK is de beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche!

ENK Software voedselbank haarlemmermeer

ENK Software schenkt wederom € 2.500,- aan de Voedselbank Haarlemmermeer

Al meerdere jaren op rij kan de Voedselbank Haarlemmermeer rekenen op de steun van ENK Software tijdens de koude winterdagen. ENK Software heeft enkele jaren geleden besloten om de kerstkaart naar relaties en klanten enkel nog digitaal te versturen. Hierdoor komt en jaarlijks een mooi bedrag vrij voor gezinnen die het minder breed hebben.

WKB 2024 van start

Goed van start met Wet Kwaliteitsborging!

Vanaf 1 januari 2024 gaat de nieuwe Wet kwaliteitsborging in. Is jouw bedrijf hier al helemaal klaar voor? Met ENK Software maken wij het voor jouw bedrijf zo eenvoudig mogelijk om aan de eisen van de nieuwe wetgeving te kunnen voldoen.

Wij hebben alle laatste informatie voor jou op een rijtje gezet. Dan zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf er in 2024 ook klaar voor is.

ENK Wkb Integratie

Integratie Wet kwaliteitsborging medio oktober beschikbaar

Met nog maar drie maanden op de teller voor de start van de nieuwe Wet Kwaliteitsborging, zorgt ENK Software ervoor dat haar klanten goed voorbereid zijn. Want om klanten alvast te laten wennen aan hoe om te gaan met deze nieuwe wetgeving, is de door ENK gebouwde integratie al vanaf medio oktober beschikbaar voor alle software pakketten.

Registreren koude middelen volgens BRL-100 certificaat met ENK Software

BRL-100 Registratie koudemiddelen

Het BRL-100 certificaat is een verplicht certificaat voor installatiebedrijven die werken aan koelapparatuur, klimaatregelingsapparatuur en warmtepompen met F-gassen. Als installateur is het belangrijk dat jij aan de eisen van BRL-100 kan voldoen en dat je het verbruik van koudemiddelen registreert.

Uitleg Wet Kwaliteitsborging ENK

De nieuwe Wet kwaliteitsborging

Vanaf 1 januari 2024 gaat de nieuwe wet kwaliteitsborging gefaseerd in werking waar ieder bedrijf actief in de bouw mee te maken gaat krijgen. Wat betekent deze wet voor jou en hoe ondersteunt ENK Software jou bij de uitvoering van deze nieuwe wet.

Vacature ENK Helpdesk

Vacature Helpdeskmedewerker (Noord-Holland)

Een technische support medewerker ter ondersteuning van onze bestaande klanten. Je werk is dynamisch door de verschillende werkvelden waar je je mee bezig kunt houden.

twee mensen die overleggen

Vacature Consultant

Als Consultant bij ENK Software in Uitgeest werk je zelfstandig voor en bij onze klanten en bied je ze ondersteuning in het gebruik van onze software.