Actualiteiten

ENK Wkb Integratie

Integratie Wet kwaliteitsborging medio oktober beschikbaar

Met nog maar drie maanden op de teller voor de start van de nieuwe Wet Kwaliteitsborging, zorgt ENK Software ervoor dat haar klanten goed voorbereid zijn. Want om klanten alvast te laten wennen aan hoe om te gaan met deze nieuwe wetgeving, is de door ENK gebouwde integratie al vanaf medio oktober beschikbaar voor alle software pakketten.

Registreren koude middelen volgens BRL-100 certificaat met ENK Software

BRL-100 Registratie koudemiddelen

Het BRL-100 certificaat is een verplicht certificaat voor installatiebedrijven die werken aan koelapparatuur, klimaatregelingsapparatuur en warmtepompen met F-gassen. Als installateur is het belangrijk dat jij aan de eisen van BRL-100 kan voldoen en dat je het verbruik van koudemiddelen registreert.

Uitleg Wet Kwaliteitsborging ENK

De nieuwe Wet kwaliteitsborging

Vanaf 1 januari 2024 gaat de nieuwe wet kwaliteitsborging gefaseerd in werking waar ieder bedrijf actief in de bouw mee te maken gaat krijgen. Wat betekent deze wet voor jou en hoe ondersteunt ENK Software jou bij de uitvoering van deze nieuwe wet.

Vacature ENK Helpdesk

Vacature Helpdeskmedewerker (Noord-Holland)

Een technische support medewerker ter ondersteuning van onze bestaande klanten. Je werk is dynamisch door de verschillende werkvelden waar je je mee bezig kunt houden.

twee mensen die overleggen

Vacature Consultant

Als Consultant bij ENK Software in Uitgeest werk je zelfstandig voor en bij onze klanten en bied je ze ondersteuning in het gebruik van onze software.

Gasketelwet Checklist Werkbonapp ENK

Gasketelwet registratie met checklisten ENK Werkbonapp

In de nieuwe Gasketelwet staat dat vanaf 1 april 2023 alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs mogen werken aan gasverbrandingstoestellen. Veel (extra) werk? Met ENK Software onze Werkbonapp met checklisten niet.