Met onze nieuwe maatwerk oplossing bieden wij een geavanceerd platform dat onderhoudsprocessen optimaliseert, van het automatisch genereren van opdrachtbonnen tot een naadloze dagplanning van monteurs. Ontdek in dit artikel hoe deze oplossing ook jouw bedrijfsvoering kan optimaliseren en hoe jij je voor de gratis webinar op dinsdag 9 juli over dit onderwerp kunt aanmelden!

Laat het werk voor je doen!

In de dynamische wereld van onderhoudsdiensten is efficiëntie en precisie van groot belang. Met onze nieuwe maatwerk oplossing, waarmee je jouw onderhoudsprocessen kan optimaliseren, kunnen wij jouw bedrijfsvoering eenvoudig transformeren!

Onderhoudsbonnen automatisch genereren

Deze maatwerkoplossing stelt jouw bedrijf in staat om het onderhoud op basis van vooraf gedefinieerde selecties (o.a. geplande onderhoudsdatum, specifiek contract, relatie of werkadres) automatisch opdrachtbonnen te genereren. Daarnaast kan je eenvoudig meerdere installaties op één opdrachtbon samenvoegen, wat zorgt voor een overzichtelijke en efficiënte administratie.

Geavanceerde planning van monteurs

De onderhoudsbonnen kunnen automatisch worden ingepland in de dagplanning van één of meerdere monteurs. De planning houdt o.a. rekening met de volgorde van postcodes van de werkadressen, waardoor reistijd en kosten worden geminimaliseerd. Het systeem houdt ook rekening met de ingeplande vrije dagen en al gemaakte afspraken van de monteurs, wat zorgt voor een nauwkeurige en haalbare planning

Afspraakbevestigingen en communicatie

Nadat de planning is gemaakt kunnen automatisch afspraakbevestigingen worden gegenereerd. Deze bevestigingen kunnen naar keuze worden gemaild of geprint, waardoor je flexibel kunt inspelen op de voorkeuren van jouw klanten.

Voordelen voor jouw installatie- of bouwbedrijf:

  • Meer tijd: Doordat het handmatig verwerken van de onderhoudsbonnen niet meer nodig is, bespaar je tijd.
  • Kostenbesparing: Door het efficiënter inzetten van monteurs en het verkorten van reistijden, worden operationele kosten aanzienlijk verlaagd. De verminderde handmatige taken betekent ook minder kans op fouten en behoefte aan administratief personeel.
  • Klanttevredenheid: Klanten waarderen snelle en nauwkeurige bevestigingen van afspraken, wat het vertrouwen in jouw diensten vergroot. Met de flexibiliteit in communicatie (e-mail of print) zorg je ervoor dat je aan de voorkeuren van jouw klanten kan voldoen.
  • Productiviteit: Monteurs kunnen zich volledig concentreren op hun kerntaken dankzij een heldere en haalbare planning. De mogelijkheid om meerdere installaties op één opdrachtbon te plaatsen, verhoogt de efficiëntie per bezoek.
  • Flexibiliteit: Het systeem is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke bedrijfsprocessen en kan meegroeien met de onderneming. Werk je met een klein team of een groot netwerk van monteurs? Onze oplossing past zich aan jouw behoeften aan. 
  • Inzicht en controle: Realtime inzicht in de planning en status van opdrachten biedt je volledige controle over jouw operaties. De geautomatiseerde processen verminderen de kans op menselijke fouten en bieden consistente resultaten.

Webinar

Op dinsdag 9 juli 2024 om 11:00 uur organiseert ENK Software een gratis online webinar om installatie- en bouwbedrijven verder te informeren over de nieuwe maatwerk oplossing. Wil jij ook meer weten over het optimaliseren van jouw onderhoudsprocessen? In onze webinar vertellen wij je alles over de mogelijkheden om onderhoud, planning en afspraakbevestiging te automatiseren.Aanvragen

Wil je met jouw bedrijf zo snel mogelijk aan de slag met het automatiseren van jouw onderhoudsprocessen of wil je meer informatie? Vul het formulier in en dan nemen wij contact met jou op. Maak je nog geen gebruik van ENK Software? Vraag dan een gratis demo aan bij jou op locatie. Of bel ons tijdens kantoortijden op 0251 318 548.