twee mensen die overleggen

“Het kan makkelijker en goedkoper”

We zijn allemaal gewend dat we online en digitaal alles snel kunnen regelen. Dat was nog niet zo toen ENK Software ruim 25 jaar geleden begon. Maar toen zagen we al wel kansen om processen gebruiksvriendelijker te maken tegen lagere kosten. Dat bleef altijd onze filosofie en we groeiden mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij vonden dat het gemakkelijker en goedkoper kon. Meer weten?

Neem contact op

Ondersteuning met ruim 25 jaar ervaring

Vandaag de dag helpen we honderden kleine en middelgrote bouw- en installatiebedrijven om snel en gemakkelijk te calculeren, te plannen en te facturen. Met handige extra’s als het digitaliseren van werkbonnen en praktische koppelingen met bekende boekhoudprogramma’s en 2BA, besparen onze klanten veel tijd, geld en niet te vergeten, ergernis! Want veel handmatige zaken en eigen excelletjes kosten tijd en energie. De kans op fouten is groot.

Met een team van enthousiaste mensen staan we elke dag klaar om onze software te implementeren, verder te ontwikkelen en om onze klanten nog meer te bieden dan dat ze vandaag al kunnen!

2263 klanten
6921 gebruikers
25 jaar
28 medewerkers

“Met een team van 28 enthousiaste mensen staan we elke dag klaar om onze software te implementeren, verder te ontwikkelen en om onze klanten nog meer te bieden dan dat ze vandaag al kunnen!”

Werken bij ENK,
moet je doen!

Wil jij je verder specialiseren in je vakgebied? Jezelf verder ontwikkelen? Bij ENK Software kan heel veel. Van ontwikkelaar tot consultant, van accountmanager tot supportmedewerker. Check de vacatures of overtuig ons van jouw kunnen.

Bekijk vacatures
werkzaamheden op laptop
man die vloerverwarming aanlegt

“Het ENK Softwarepakket heeft een betaalbare instapprijs met grote aanpassings- en koppelmogelijkheden, die in gebruik veel eenvoud biedt.”

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van laatste ontwikkelingen.

twee mensen die overleggen

Amerikaanse techinvesteerder neemt belang in Exact

werkzaamheden op laptop

Acht tips voor de keuze voor een ERP- of softwarepakket