De Software die met jou meebeweegt

Calculeer, plan, werk en factureer makkelijker en sneller met onze all-in-one software. Te koppelen aan praktisch elk boekhoudprogramma. En groeit je bedrijf? Ook dan groeit ENK moeiteloos met je mee. Wel zo efficiënt!

plan een demo

Ervaren hoe het programma werkt?

Vraag direct een demo aan

In 5 stappen naar makkelijker werken

Inmiddels zijn er duizenden tevreden ENK Software gebruikers aangesloten. Maar hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? In 5 stappen wordt werken ook voor jou veel makkelijker.

Contact
 1. 1

  Demonstratie

  Wij starten altijd met een demonstratie bij jou op locatie. Hierbij laten we jou kennis maken met alle functionaliteiten van ons pakket en bespreken we wat jullie wensen en benodigdheden zijn.

 2. 2

  Offerte

  Binnen twee werkdagen na de demonstratie ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Een offerte bij ENK Software is eigenlijk meer een bevestiging van de prijzen die we tijdens de demo al vertellen. We hebben geen modules, en alles wat je tijdens de demo ziet is standaard inbegrepen.

 3. 3

  Terugkoppeling

  Wij nemen contact met je op om te verifiëren hoe je de demonstratie hebt ervaren en of er vragen zijn over onze pakketten of offerte.

 4. 4

  Installatie

  Enthousiast? Dan gaan we aan de slag! We installeren de software, leiden jou en je medewerkers op en maken alles helemaal op maat. Net zolang totdat alles vlekkeloos werkt en jij helemaal tevreden bent.

 5. 5

  Terugkomdag

  Na ongeveer twee weken komen we nog een keer terug om de laatste puntjes op de i te zetten of om vragen te beantwoorden. Ook hier geldt: we gaan pas weg als alles klopt!

zwart wit afbeelding installateur gebruiker ENK SOFTWARE
Overzichtelijk, eenvoudig, snel

Koppeling met 2BA

Een contract met 2BA geeft toegang tot actuele artikelinformatie en prijzen. Door de koppeling met 2BA kun je binnen ENK ook prijzen vergelijken. Zo zie je in een oogopslag waar een artikel het goedkoopst is.

Je kent 2BA waarschijnlijk al als dé onafhankelijke dataleverancier van handels- en productgegevens in de bouw- en installatiebranche. Producenten, importeurs, groothandels en installateurs wisselen bij 2BA informatie uit volgens de ketenstandaard Bouw en Installatie. Ook is de database ingericht volgens het ETIM-classificatiemodel, dé standaard in artikelclassificatie binnen de bouw- en installatiesector.

Lees meer over onze koppelingen
Koppeling met 2ba

Voorbeelden van te koppelen software

Exact online koppeling
Snelstart koppeling
Twinfield koppeling
Accountview koppeling
Multivers koppeling
Accountancy gemak software gemak koppeling
AFAS Software koppeling
King Software koppeling
Cash bedrijfssoftware koppeling
Minox koppeling
Asperion koppeling
Muis Software koppeling

Wij staan altijd stand by

Bij ENK staan we altijd klaar om je van dienst te zijn. Voor updates, actuele vragen en bij overgangen naar een nieuw boekjaar, kan je altijd bij ons terecht.

Vraag demo aan
afbeelding van animatie enk software