Vacature consultant

Als Consultant bij ENK Software in Uitgeest...

…werk je zelfstandig voor en bij onze klanten en bied je ze ondersteuning in het gebruik van onze software. Je zorgt voor de implementatie, begeleidt de gebruikers om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die onze software biedt. Je speelt vragen van de klant door, bewaakt de voortgang en geeft de klant een terugkoppeling.

Het team…

… bestaat uit een team van 7 consultants. Natuurlijk werk je vooral zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt elkaar raadplegen of met elkaar kunt sparren over klantzaken. Ieder heeft zijn eigen specialisatie en met elkaar vorm je een sterk team dat elkaar aanvult. Totaal heb je ongeveer 25 collega’s met kennis van zaken en een berg ervaring. Bij ENK Software zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van allround softwareprogramma’s voor bouw- en installatiebedrijven. Bij alles wat we doen staat de klant centraal.

De dag begint

Je stapt in je leaseauto en rijdt naar je eerste afspraak. Je maakt kennis met de organisatie en samen starten jullie met de implementatie en inrichting van de software. Na deze afspraak rijd je naar kantoor in Uitgeest. Even bijpraten daar met een programmeur over wat vragen van een klant en vervolgens sluit je je laptop aan en neem je contact op met de klant om met de info die je net van de programmeur hebt gekregen een oplossing aan te dragen voor de uitdaging die de klant heeft in de administratie. Zo dat is naar tevredenheid opgelost. Dan is er nog ruimte in je planning om de klant te assisteren met een vraag over een koppeling voor een rapportage. Er staan nog wat mails van vandaag met vragen, die beantwoord je nog voor je weer richting huis rijdt. Morgen is je agenda goed gevuld met klantafspraken, dus fijn dat je vanmiddag tijd had om alles weer bij te werken.

Wat heb jij te bieden?

 • Je bent zelfstandig, klantgericht en kunt projectmatig werken.
 • Je bent bekend en ervaren met moderne soft- en/of hardware.
 • Je hebt oog voor details en bent zelfstandig.
 • Je houdt jezelf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied om de
  ingewonnen inzichten vervolgens te delen met je collega’s.
 • Je werk en denk niveau ligt op mbo4-niveau of hoger. Bij voorkeur in de informatica en/of
  administratief financiële richting,
 • Ben je bekend met ENK Software, dan is dit een pre

Wat hebben wij te bieden?

ENK Software is een fijne werkgever met oog voor haar medewerkers. Je bent onderdeel van het grote geheel waarbij de kwaliteit van het werk en ons product voorop staat. Hierdoor is de uitdaging groter dan de werkdruk. Onze gezamenlijke doelstelling is om de hoogst mogelijke mate van klanttevredenheid te bieden met een prachtig pakket.

En verder…

 • Een goed salaris dat past bij je opleiding en ervaring.
 • Een goede pensioenregeling voor later.
 • Een auto van de zaak, telefoon, een tablet en een laptop.
 • Een collegiale en informele sfeer.
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis en aandacht voor een goede werkplek.
 • Ervaren collega’s in een organisatie waar je veel kunt leren.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Neem contact op met Cefas Egberts (c.egberts@enk.nl) op 0251-318548 voor vragen over de vacature.

Mail